Testimonial pelanggan Al Balad Travel & Tours

Maklum Balas Pelanggan

Testimonial by Mohamed Bahri
Saya takda masalah dengan layanan albalad di tanah suci..makanan terjaga dengan baik..pengurus albalad orang yang amat prihatin tentang kebajikan kami di sana. Terima kasih boss albalad kerana menyediakan kami kemudahan yang selesa sepanjang kami mengikuti pakej albalad..Alhamdulillah syabas & tahniah
Mohamed Bahri
Kluang
Testimonial by Asri
Saya dan isteri ingin merakamkan ucapan terima kasih kepada pihak Al Balad Travel yang telah berjaya menyusun program ibadah haji yg cukup rapi, tersusun, pelbagai dan cantik. Betul, mungkin ada kelemahan di sana sini tapi itu terlalu kecil jika dibandingkan dengan keseluruhan pengalaman yg diraih di tanah suci. A special thanks to all the staff involved. You are all great! 5 stars
Asri
Sarawak
Testimonial by Mazidah
Jika Allah beri kesempatan & rezeki yg lebih, pergilah ke Palestine...sudah semestinya bersama albalad. Alhamdulillah perjalanan kami hari tu sangat bermakna & sangat berpuas hati. Dari segi tempat tinggalnya, makanan di hotel & ketika ziarah...Alhamdulillah sangat selesa. Saya sangat berpuas hati dengan cara pengendalian albalad & berterima kasih untuk semua urusan. Tahniah ust Hasnulhadi & team.
Mazidah
Bangi
Testimonial by Norazura
Alhamdulillah..syukur..kami selamat sampai ke tanah air..semuanya berjalan lancar..terima kasih semua
Norazura
Kluang
Testimonial by Asri
Saya dan isteri ingin merakamkan ucapan terima kasih kepada pihak Al Balad Travel yang telah berjaya menyusun program ibadah haji yg cukup rapi, tersusun, pelbagai dan cantik. Betul, mungkin ada kelemahan di sana sini tapi itu terlalu kecil jika dibandingkan dengan keseluruhan pengalaman yg diraih di tanah suci. A special thanks to all the staff involved. You are all great! 5 stars
Asri
Sarawak
Testimonial by Yusuf
Mudah2an kita semua mendapat haji yang mabrur di sisi Allah. Alhamdulillah perjalanan Haji kita telah tamat dengan sukses. Kami doakan Al Balad Travel ditambah keberkatan serta diluaskan rezeki.
Yusuf
Johor
Testimonial by Mohd Zaki
Kami ucapkan terima kasih kepada pihak pengurusan dan petugas-petugas Al Balad yang efisyen, komited dan sangat sabar dalam menjalankan tugas.
Mohd Zaki
Kuala Lumpur
Testimonial by M. Faisal
Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak pengurusan Al Balad dalam menjalankan pakej dengan teratur dan sempurna.
M. Faisal
Peserta Umrah Ramadhan, 2018
Testimonial by Kak Za
Kami suami isteri mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada semua petugas Al Balad. Jasa anda takkan kami lupa sampai bila-bila. Al Balad terbaik!
Kak Za
Kuala Lumpur
Testimonial by Mirna
Semoga silaturrahim kita semua berkekalan. Untuk Hj Hadi dan kru-kru Al Balad...anda semua memang yang terbaik. Semoga Al Balad akan terus maju jaya dalam bidang ini.
Mirna
Selangor
Testimonial by Najaa
Saya puji arrangement Hj Hadi untuk air zamzam. Kita takda masalah nak tercari-cari air zamzam...takda la macam orang dari group lain.
Najaa
Peserta Umrah, 2017
Testimonial by Zainab
Tahniah atas pengurusan yang cekap dan berhemah. Terima kasih juga dan tahniah diucapkan. Semoga Allah membalas jasa kalian.
Zainab
Negeri Sembilan
Testimonial by Haslina
Terima kasih dan tahniah kepada pengurusan al balad atas kejayaan mengaturkan perjalanan haji & ziarah. Kami juga memohon maaf kepada semua jemaah jika ada silap laku & salah tutur. Semoga kita semua dapat beramal secara istiqomah seterusnya.
Haslina
Perak
Testimonial by Abdul Rahman
Syukur Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dari mula hingga akhir. TAHNIAH AL BALAD ! Semoga ikatan silaturrahim ini berkekalan selamanya insyaAllah..
Abdul Rahman
Peserta Pakej Haji, 1437H
Testimonial by Kassim
Terima kasih semua krew al balad dan rakan jemaah kerana banyak membantu kami dalam kefahaman menjalani ibadah. Maaf juga andai ada salah dan silap dari saya. Terima kasih banyak, al balad terbaik, merealisasikan impian saya jadi kenyataan... Alhamdulillah tahniah!
Kassim
Pahang
Testimonial by Azizah
Jazakumullah khairan kathira kepada pengurusan al balad serta semua petugas yang telah mengurus segala urusan ibadah haji kami dengan teratur dan sempurna serta sabar melayan pertanyaan kami. Moga ibadah kita semua diterima & dianugerahkan haji mabrur.
Azizah
Johor
Testimonial by Zan
Kami ucapkan berbanyak terima kasih kepada pengurusan al balad yang diketuai hj hadi kerana memberikan kami peluang, bantuan dan pengalaman untuk mengerjakan ibadah dan menziarahi 3 masjid besar termasuk al aqsa. Ampun dan maaf zahir dan batin sekiranya ada tersalah kata atau perbuatan kami mengguris hati sahabat. Selamat maju jaya
Zan
Melaka
Testimonial by Khairiri
Saya ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada hj hadi dan semua ahli2 al balad. Saya juga ingin meminta maaf pada sahabat2 semua sekiranya ada tersilap kata dan perbuatan semasa tempoh berada di tanah suci.
Khairiri
Kelantan